Oletko koskaan tehnyt itsellesi aarrekarttaa? Tiedätähän sellaista johon kirjataan sanoin tai kuvin 1-3 unelmaa joiden toivoo toteutuvan. Kartan avulla on helpompi hahmottaa omat unelmat todeksi. Asiat mitä toivot voit liittää karttaan joko kuvina tai sanallisina versioina, itse pidän enempi kuvista. Karttaa tulisi tutkiskella päivittäin näin mielensopukat avautuvat unelmille ja alkavat työstää niitä todeksi, kenties olet kuullut joskus lauseen; kuvittele asiat todeksi.

Minä olen tehnyt tuon kartan kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla piirsin siihen tulevan asuntomme pohjapiirustuksen, siitä noin kahden vuoden sisällä asuimme aika tarkalleen samanlaisessa asunnossa. Toisella kertaa taloudellinen tilanteemme oli aika heikoilla silti liimasin kartaan ulkomaanmatkan ja koruja, molemmat asiat toteutuivat vuoden sisällä.

Kartan ylä- tai alareunaan voi määritellä tarkastuspäivän n. 1-2 kk päähän jolloin on aika tarkastella tilannetta onko asiassa edistytty ja jos ei niin miettiä onko unelmani todellinen ja mitä voin sen eteen tehdä.

Tällä kertaa ajattelin tehdä kartan tämän hetkisestä suurimmasta unelmastani, yllätys, yllätys rakkaudesta.  Kuvailen kartassa kuvin ja sanoin minkätyyppisen miehen haluan, ulkonäön, luonteen, harrastukset. (Huom! vaikka kirjoituksissani kaipailenkin erästä miestä niin aarrekartan mies on "mielikuvitus henkilö" siis ei kukaan tuntemani henkilö. Tosin yhtäläisyyksiä saattaa löytyä.) Kuvittelen myös todeksi miltä tuntuisi ihastua, odottaa tapaamista, mennä ensitreffeille jne..

Olisi kiva jos sinäkin lähtisit leikkiin mukaan ja loisit oman aarrekarttasi, ehkäpä voisimme yhdessä seurailla unelmiemme toteutumista. Niin ja aihe on vapaa eli mieti mistä haavailet ja minkä asian, tapahtuman toivoisit toteutuvan elämässäsi lähiaikoina, vain mielikuvitus on rajana ; ))